Update nieuwsbrief praktijk i.v.m. Coronavirus

Update nieuwsbrief praktijk i.v.m. Coronavirus

Hoek, 22 mei 2020

 

Geachte patiënten van Dokterspost Hoek,

 

De Corona-uitbraakt vraagt om aanpassingen van u en ons en een andere houding voor zowel uw als onze gezondheid.

Ook Dokterspost Hoek heeft de maatregelen i.v.m. de Corona-pandemie aangepast, ingaande maandag 25 mei 2020, gebaseerd op de richtlijnen van de Landelijke Huisartsenvereniging, Nederlands Huisartsengenootschap en het advies van het regionale Nucleus Zorg:

 

Met betrekking tot de huisartsenzorg geldt het volgende:

 

 1. Wij gaan zoveel als mogelijk proberen terug te keren naar ‘normale’ spreekuren waarbij wij onze patiënten weer in de praktijk zullen ontvangen. Bij het maken van afspraken zullen wij zorgen voor zoveel mogelijk spreiding over de gehele dag. Dit om de algemene regels, oa 1,5 meter afstand , te kunnen waarborgen.

 

 1. Wij zullen onze consulten beperken tot maximaal 10 minuten per patiënt. Dubbele consulten zijn alleen mogelijk in dringende gevallen. Wij zullen dus voor ieder afzonderlijk probleem een aparte afspraak moeten maken.

 

 1. Patiënten die verkouden zijn en/ of hoesten en/of koorts hebben, dienen dit bij het maken van een afspraak en wanneer zij zich bij de praktijk via de intercom aanmelden, dit duidelijk mee te delen.

 

 1. De praktijkondersteuners Hanneke van de Graaf en Els Bleeker gaan weer spreekuur houden op de praktijk.
 2. Na melding bij de hoofdingang, zullen we de patiënten van Hanneke en Els via de achterdeur (aan de parkeerplaats) binnenlaten.

 

 1. De praktijkondersteuner GGZ, Natascha de Schepper zal vooralsnog haar patiënten ‘zien’ met behulp van videobellen.

 

 1. U wordt gevraagd om voor informatieve vragen aangaande het Corona-virus NIET naar de praktijk te bellen, maar contact op te nemen met:
 • het RIVM, telefoon 0800-1351, of
 • de GGD-Zeeland, telefoon 0113-249480 (van 08:30 – 18:00 uur)

Vanzelfsprekend kunt u ook kijken op de websites van het RIVM: www.rivm.nl of op https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

 • Het onaangekondigd bezoeken van de praktijk is nog steeds niet mogelijk. U dient eerst telefonisch contact op te nemen met de assistente.

 

Met betrekking tot de apotheek geldt het volgende:

 

 1. Het is toegestaan om met maximaal 4 personen tegelijkertijd in de wachtkamer te zijn. Is dit maximaal aantal bereikt, dan dient u buiten te wachten of later terug te komen.

 

We zijn begonnen met het bezorgen van medicijnen bij onze patiënten van 70 jaar en ouder. Dit zullen wij voorlopig blijven doen.

 

Natuurlijk gelden de bekende richtlijnen, zoals handen wassen, hoesten in de elleboog, etc. ook voor en tijdens een bezoek aan onze praktijk.

 

Vanzelfsprekend hopen wij met u dat we op korte termijn u weer gewoon van dienst kunnen zijn, zoals u van ons gewend bent.

 

Wij houden u via onze site www.doktersposthoek.nl en via Facebook op de hoogte.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Dokterspost Hoek

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.
Woensdagmiddag gesloten.

Adres

Bernhardstraat 1, 4542 AX Hoek
0115-441356

Back to Top