Inschrijven praktijk – Dokterspost Hoek – Hoek

Moet ik naar de dokter?

Inschrijven praktijk

In onderstaande link bevind zich het inschrijfformulier. Deze kunt u ingevuld versturen naar de praktijk.

Let op, voor kinderen jonger dan 16 jaar hebben wij aparte inschrijfformulieren die alleen op de praktijk zijn te krijgen.

Overigens vindt de definitieve inschrijving als patiënt bij Dokterspost Hoek pas plaats nadat tijdens een kennismakingsgesprek tussen een huisarts van de praktijk en u is gebleken dat u zich kunt vinden in de informatie die u ontvangt tijdens dit gesprek over de werkwijzen binnen de praktijk en dat de huisarts het vertrouwen heeft dat er een voldoende basis is om een behandelovereenkomst aan te gaan.

Indien u woont in een nabijgelegen kern (bijvoorbeeld Sluiskil, Philippine en Biervliet) graag vooraf contact met de praktijk of inschrijving mogelijk is.

Ga naar het inschrijfformulier.

Verhuizen

Patiënten die gaan verhuizen mogen uiteraard patiënt blijven mits er een aanrijtijd van 15 minuten gegarandeerd blijft. Is de aanrij route langer dan 15 minuten, dan kunnen de huisartsen de spoedzorg niet garanderen. U wordt geadviseerd zich zo spoedig mogelijk in te schrijven bij een huisarts bij u in de buurt zodat uw huisartsenzorg goed gewaarborgd blijft. Informeer ons zodra u weet wie u nieuwe huisarts wordt, zodat wij uw medische gegevens door kunnen sturen.